YODAFON - A NEW HOPE

Igen, egy új esély a telefonodnak

Réges régen egy távoli galaxisban...

A sötét erőkkel szembeni idétlen időkig tartó csaták nyomán egy nagyszerű Jedi csapat kovácsolódott össze. A cél közös - felvenni a velejéig romlott telefonokkal a harcot. A szakértelmük, elszántságuk és a szolgálat életre hívta a YODAFON-t.
A marosvásárhelyi székhelyü bolt mobil telefonok, táblagépek, navigációs készülékek javítására szakosodott, esetenként akár húsz év egyéni tapasztalattal rendelkezik, sőt összadva meghaladja az 50 év közös tapasztalatot is, ami nem sok, figyelembe véve, hogy Yoda több mint 800 éves, de mi nem sietünk, ami késik , nem múlik, mi önökért vagyunk itt az idők végeztéig.

Szolgáltaltásaink: GSM szerviz, tartozékok forgalmazása, telefon számla fizetés és egyedi, kézzel festett dísztárgyak készitése/eladása.

Mi nem dicsérjük magunkat, á dehogy, a klienseink, vásárlóink színes névsora helyettünk beszél. Mi frissítjük a batmobil gps rendszerét, mi élesitettük Sauron szemét, hogy Gandalf és csapata messzíről befogja a jelét, de nálunk szervizel E:T, a Terminátor, Smith ügynök és Neo, Spock, Harry Potter, Conan, Mulder ügynök, a Starkok és Tyrion, a vad klingonok, sőt még Data is be akart állni a csapatba, de elkésett, a Data Transfer - adatmásoló szolgáltatás már aktív. Természetesen hozzánk jár Marosvásárhely és a környékbeli galaxisok rászoruló lakossága is...

Üdvözlünk az Erő jó oldalán...


Miért válasszon minket?

 

 • gyors javítás, kiszolgálás.
 • előnyös ár-érték arány.
 • minden alkatrész vagy javítás:jótállással.
 • bérmentes diagnosztika és konzultáció.
 • átláthatóság. Pontos információkat adunk a javítás menetéről, a cserélt komponensek listájáról és a beavatkozás közben fellelt egyéb problémákról...
 • eredeti vagy prémium minőségű alkatrészekkel dolgozunk.
 • online javítási folyamat ellenőrzés. (hamarosan)
 • az Erő velünk van

Szolgáltatásaink:

Üvegcsere

Üvegcsere

Proffeszionális üveg - érintő kijelző/digitizer szétválasztás, csere OCA tehnológiával (e tehnológia segítségével rámát, polarizáló fóliát is cserélni tudunk illetve autoklávban kontrollált hőmérsékleten vákuum- túlcsomással kombinációval történő ragasztást végzünk. ) ... és természetesen LCD csere.

Reparații hardware

Hardveres javítás

Kijelző, üveg, érintőkijelző, flex, kaszni, mikrofon, csengő ésatöbbi ésatöbbi szakszerű cserélés, telefon kozmetizálás, takarítás, ultrahangos mosás, víz, rozsda eltávolítás, alaplapi komponensek cseréje.
Hamarosan: fénykard újrahangolás is

szoftveres beavatkozások

Szoftveres beavatkozások

Felhasználói és egyébb kódok reszetelése, operációs rendszer frissítés, javítás, újraírás és optimizálás, nyelv csere, JTAG javítás. Csak érdekesség képpen, 3CPO nekünk köszönheti, hogy hibátlanul beszél a galaxis hat millió nyelvén, és legalább még heten folyékonyan dadog.

adat másolási-mentési szolgáltatás

Adat másolási-mentési szolgáltatás

Kiolvassuk és átmásoljuk névjegyzékét, üzeneteit, fényképeit, egyéb adatait mobiltelefonjából, a birodalom kérésére akár klónokból is.

megjegyzés:

a Millenium Falcon NEM eladó, valamivel mi is kell munkába járjunk...

Yodafon ADATMÁSOLÁSI SZOLGÁLTATÁS

Felhívjuk a figyelmét egy rendkívüli adatmásolási szolgáltatásra ami által a telefonszámai, üzenetei, naptárbejegyzései, fényképei, videói és egyébb multimédia állományai a régi telefonból az újba költöznek. Nyílt titok, hogy Anakin mikor megépítette 3CPO-t, adatait a 2CPO-ból mentette át a mi szerény segítségünkel.

Transfer Yoda

Széles színskálájú eredeti vagy kompatibilis terméklistát forgalmazunk:

 

 • Mobiltelefon, tábla pc és navigációs készülékek
 • Orange , Vodafone és Telekom simkártya forgalmazása illetve elkronikus egyenleg feltoltés.Vânzări Pachete SIM Telecom, Orange, Vodafone
 • Hálózati, autó illetve univerzális töltők
 • Gyári és egyébb prémium minoségü akkumulátorok
 • Széles kínálat telefon huzatokból és kasznikból
 • Micro Sd kártyák, usb stickek , adatkábelek
 • Kábeles és bluetooth fülhallgatók, fitness karkötők
 • Selfie stick és bluetoothos távkioldók
 • Védő fólia, védő üveg forgalmazása és szakszerü feltevese. Térerő segítségével helyezzük fel.
 • Gazdaságos, ledes égők
még több kép itt (képgaléria)

F.A.Q.

 

Minden olyan telefont, tábla pc-t és gps-t amihez alkatrészt lehet rendelni es nem szenvedtek visszafordíthatatlan károsodást (tartós beáztatás, korrodált vagy repedt alaplap stb.)

A hibás készüléket a YODAFON szervízben kell átadni, akkumulátorral de egyébb tartozékok nélkül (sim kártya, sd kártya, huzat, töltő) a probléma minél pontosabb megfogalmazasaval.Szervizlapot bocsájtunk ki ami tartalmazza a meghibásodás leírását és a hozzávetőleges javítási árat (ha a meghibásodásodásnak több lehetséges oka van, egy árrés lesz feltüntetve, illetve ha a javítás meghaladja a felbecsült árat előzetesen egyeztetünk a kliensekel).

A készüléket alapértelmezetten csak a bejelentett hibával javítjuk, és erre jótállást adunk. Más be nem jelentett, észre nem vett probléma nem képezi a javítás illetve jótállás részét.
Az esetek többségében a javítás ideje nem haladja meg a 24 órát, sőt nagy eséllyel még aznap elviheti. Ha olyan alkatrészre van szükség ami nincs készleten, általában egyik napról a másikra beszerezhetőek.
A diagnózis ingyenes, és természetesen csak a megjavított készülékért kell fizetni, a probálkozásért nem.

 • Minden beavatkozásért 3 hónap jótállást vállalunk ami a bejelentett problémára és a cserélt alkatrészekre vonatkozik.
 • A garanciálisan visszahozott készülékek jótállási ideje a szervízben töltött idővel hosszabbodik.
 • Jótállást csak a kifizetett javításra kap.
 • Nem adunk garanciát beáztatott készülékek esetében (a cserélt alkatrészekre termnészetesen van garancia).
 • Ha a cserélt alkatrészek a felhasználó hibájából (ütés, áztatás, nem megfelelő kiaknázás) karosodnak meg- elvesztik jótállásukat.
 • Abban az esetben ha a kliens alkatrészét szereljük, csak a beavatkozást kell kifizetni, viszont jótállást nem adhatunk (azt az alkatrész forgalmazójától kell kérni).

A javítás ellenértékét a készülék átvételekor közöljük. Eredeti, vagy prémium alkatrészekkel dolgozunk, emiatt az árak időnként eltérhetnek más szervizek áraitól.

 • A Kapcsolat opciónál, a szervizlapon vagy a névjegyen fellelhető telefonszámokon érdeklődve.
 • Személyesen YODAFON munkapontnál.
 • Az itt letölthető applikáción keresztűl (Android és iOS). A "felhasználó"-hoz az előzetesen leadott email címet kell beírni, jelszóhoz, meg a szervízlap sorozatszámát.

A Jedi tanács

YODAFON lovagjai:

Faya

Faya Phoneworker

A Jedi tanács legújabb tagja, egyben a leghíresebb és legtapasztaltabb lovag. Kitartó és pontos, a telefonok gyakorlatilag ujjászületnek kezei alatt. Nagyszerüen kezeli a szervíz-szerszámokat és a fénykardokat. Az is mellette szól, hogy R2D2 esetleg pórszívónak, kukának vagy ócsakavasnak lenne jó az ő szakértelme nélkűl. George lucas örökké hálás lesz neki.
Előző munkahely: Electronex service - 13 évet, hardware tehnikus


Szabi

JarJar SZABInks

Fiatal es nyughatatlan. A tehnológia megszállotja, pontos és gyors. Négy földi és legalább 4000 galaktikus tájszólást beszél folyékonyan. Az Android, Blackberry, iphone beavatott mestere, és fekete Jedi övet szerzett védőfólia felrakásban. Két sebessége van - gyors és villamgyors ! Mindezt energiaital nélkül...
Előző munkahely: Ameon Tech Shop & Service - 6 évet, PR, fóliázó tehnikus


Bodo

Han Bodo

Éppúgy mint mestere, Han Solo, ő is mindenre képes, de mindig az Erő jó oldalán harcol. A Te nyelveden beszél. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, készséggel számíthatsz rá, ha az univerzális kommunikációs készüléked elrontották a sötét erők, sőt ha Leia hercegnő vagy, még árkedvezményt is kapsz ! A Terminátor (aki azóta is kliensünk),annyira elégedett vele,hogy minden alkalommal elmondja: I'll be back.
Előző munkahely: Ameon Tech Shop & Service - 11 évet, PR, adásvétel


Csipike

Yodazsolt

CEO at LifeStar aka. Yodafon

Az ő kalandja azzal kezdődött, hogy kirakták a bábszínházból. Soha nem feledte az Erő egyesítő hatalmát, és a sötét erők elleni hosszú harcok után a bittek és a bájtok mestere lett. Az operációs rendszerek lelkébe lát, magabiztosan kezeli a billentyűzetet és az egeret. Nem kattingat összevissza, pont oda és pont akkor csap le amikor szükséges, hogy a telefonodba lelket leheljen. Az Erő vele van!
Előző munkahely: Ameon Tech Shop & Service - 13 évet, társaalapító, software tehnikus


Levi

Lewbacca

Mint távoli rokona - Chewbacca, Lewbacca is ezermester. Legyen az gépkocsi, a telefonod kijelzõje vagy akár az Ezeréves Sólyom, újat varázsol belõle. Fõ feladata az LCD rekondícionálás, de nem riad vissza semilyen munkától, fáradhatatlanul megszakért mindent R2D2-tõl Mikulásig. Kedvenc jelszava a Heuréka, McGiver is tőle tanult.
Elõzõ munkahely: Ameon Tech Shop & Service - 7 évet, - hardwer tehnikus / LCD kozmetika.

Elérhetőség:

Kérdéseikel forduljanak bízalommal hozzánk.
  Szólgálatukra állunk bármilyen gondjuk akad telefonjukkal, tabletjükkel, navigációval stb.
  Úgyanakkor ajándékkal is szolgálhatunk: Handmade by Mauritz.

Program:

 • Hétfő-Péntek: 9-től 18-ig
 • Szombat-Vasárnap: zárva

Írodánk: